Navigation Menu

Over mij

Over mij

Petra Groenenboom

Omdat ik het fijner vind om anderen iets over mijn fotografie te laten zeggen, heb ik dit aan mensen gevraagd die mijn werk kennen:
 * Jouw foto’s ken ik van de festivals op- en rond het Deliplein. Mooie composities met veel aandacht voor dat waar mensen op de foto mee bezig zijn. De vormen, kleuren en het persoonlijke verhaal kloppen. Kinderen reageren heel positief op je, de sterke kanten komen naar voren en ze stralen. De kleuren zijn helder en de composities sterk.
* Je maakt kleurrijke foto’s en weet het momentum te vangen. Jouw foto’s worden positief ontvangen als ze bijvoorbeeld op Facebook verschijnen en je maakt een goede vertaling van het geheel.
* Jouw gevoel voor styling  en -foto’s: waanzinnig en inspirerend, gewoonweg VT wonen beelden!
* Ik zou jou vragen om bijzondere gebeurtenissen vast te leggen. Je hebt een perfect oog voor mooie details en het grote geheel. Als fotograaf ben jij amper voelbaar, je mengt je geruisloos tussen de mensen; lijkt een toevallige bezoeker, maar hebt altijd op de juiste momenten de lens gericht staan. Als geen ander weet je perfect het gevoel en de sfeer weer te geven. En meer! Vaak zie ik op de foto dingen staan die men in de drukte niet zou opmerken. Jij hebt die dan wel gezien en op de plaat gezet.

2018 (19 juni) Pakhuis de Zwijger, Amsterdam – Hollandse Beelden – expositie van serie:”kop en schotel met Hollands koekje”

2018  (10-13 mei) Nederlands Fotomuseum, Rotterdam  -  Fotofestival aan de Maas – expositie van serie: “kop en schotel met Hollands koekje”